divendres, 7 de novembre del 2014

Sortida de tutoria de 1r d'ESO


El passat dijous 30 d´octubre 2014, els tutors: Joan Morell, Víctor Revert, Vicenç Pérez, Maria Antònia Buades i el Cap d´Estudis Miquel Àngel Pons juntament amb els 78 alumnes de 1r ESO vàrem partir d'excursió al poble Fornalutx.


   Aquesta aventura començà a les 8 de la matinada des de l'IES Guillem Colom Casasnovas. Vàrem anar pel camí dels Panerers, després pel pont de can Rave, camí de sa Capelleta, Binibassí i Fornalutx. Tornàrem fins a l'institut de Sóller pel camí del Mas, camí del Marroig i Biniaraix.



   Aprofitant que érem a Fornalutx, berenàrem i vàrem anar a visitar can Xoroi. En Jaume Pinya ens va mostrar un vídeo on s'explicava el funcionament de la tafona i tot el procés que va des de la recollida i el transport de les olives fins a l'extracció de l'oli. També ens va ensenyar les teules pintades. N'hi havia de tots els tipus i cadascuna venia d'un lloc diferent.




   En total, la sortida cap a Fornalutx va durar unes sis hores. El temps que va fer va ser molt agradable, feia bastant de sol i, per tant, molta calor.


   Ens va agradar molt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada