dimecres, 17 de desembre del 2014

Dia 22 de dessembre: XI CURSA solidària pels drets dels infants


Per onzè any consecutiu se celebra Quilòmetres de Solidaritat als centres educatius de tot Espanya. Tots hi poden participar, públics i privats, des d’infantil fins a batxillerat.

És una activitat amb un objectiu doble:

• Inculcar als més joves un esperit crític davant les injustícies que pateixen els infants. Això s’aconsegueix amb activitats de sensibilització que es realitzen a les aules amb el suport de
material didàctic proporcionat gratuïtament per Save the Children.
• Recaptar fons per defensar els drets dels nens i les nenes de Mali. Per això, es fan curses solidàries o d’altres activitats com gimcanes, marxes, curses de sacs, de bicicletes, de tricicles, etc. en què es recullen diners.
Enguany la recaptació per Quilòmetres de Solidaritat es destinarà als programes de Save the Children a Mali i, si calgués, a d’altres programes per atendre situacions imprevistes que afectin la infància més desfavorida.
Gràcies a la participació del nostre Centre, milers de nens i de nenes podran sobreviure a la fam que
pateixen a Mali. La manca de pluges ha provocat la pèrdua de les collites i, per tant, d’aliments. Els més dèbils, els infants, estan mancats dels nutrients bàsics per sobreviure i desenvolupar-se adequadament.

https://plus.google.com/photos/101508715218330646677/albums/6097945604120354465?authkey=CPL0rLyu67mxtgE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada