dilluns, 13 d’abril del 2015

EL RECORD DE N’ELISA GUAITARÀ SEMPRE AMB UN SOMRIURE



Una trista notícia ens ha commocionat aquests dies, la partida de n’Elisa, abatuda per la leucèmia. A pesar que no hi havia escola, els mòbils han transmès la tristesa i consternació entre els alumnes de l’institut i les seves famílies.

Els que coneixien a n’Elisa coincideixen dient que sempre et rebia amb un somriure, que essent discreta amb els seus sentiments només mirar-la als ulls es reconeixia el seu estat d’ànim, que el seu somni era ser cirurgiana i en parlava amb il·lusió, que compartia aficions amb companys i companyes com ara fer rebosteria, manualitats, pintar... sempre tenia projectes i li sobrava energia.

Et parlen també d’una família que ha viscut mesos de malaltia, de lluita, d’esperances i també de decepcions, per arribar amb impotència al desenllaç més injust.

Sabem que als companys i professorat els pesarà la seva absència i el retorn a les aules serà més dur, tot i que, en els cors el record de n’Elisa guaitarà sempre amb un somriure.  

Des de l’APIMA de l’IES Guillem Colom Casasnovas, ens solidaritzam amb en Tolo i na Mariló, amb tota la família Mayol Daviu, que està passant moments tan difícils.  

DEP Elisa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada