dimarts, 21 d’octubre de 2014

Competició "Young Business Talents"

Els alumnes de 2n de Batxillerat A de l’optativa de Fonaments d’Administració i Gestió (FAG) i els alumnes de 1r de Batxillerat A de l’optativa d’Estada a l’Empresa participaran per primera vegada aquest curs en una competició anomenada Young Business Talents mitjançant un simulador empresarial que consisteix en la presa de decisions dins una empresa en les àrees de les finances, producció, RR.HH i màrqueting i que aporta una experiència gairebé real dins l’economia i l’empresa. 

Els equips participants seran els següents:

  • Un equip de l’optativa de FAG format pels alumnes Cristian Bestard, Pep Marquès i Lourdes Garcia dirigits per la professora Mercè Tapada.
  • Tres equips de l’optativa d’Estada a l’Empresa dirigits pel professor Joan Bisbal.
  • La competició es divideix en cinc fases, les quatre primeres son on line, des del dia 11 de novembre al 5 de març. La final nacional serà presencial el dia 25 d’abril de 2015 per als 100 equips que es classifiquin. Hi ha premis pels equips guanyadors en cadascuna de les 20 simulacions de la final nacional                                  fins a 14.420 €. També hi ha una final internacional. 
       
                 Per a més informació es pot visitar la web www.youngbusinesstalents.com.
                      Wanna be the boss? 

                              "Experience the market"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada