dimecres, 18 de febrer del 2015

Informació del Sindicat d'estudiants





cartelSE 26-27feb15 catala-1Retirada immediata del decret 3+2!
No a la privatització de la Universitat Pública!
Tothom al carrer per a defensar els nostres drets!No en tenen prou amb acabar amb les beques, no en tenen prou amb la LOMCE, no en tenen prou amb pujar brutalment les taxes. Aquest govern moribund vol acabar amb el nostre dret a estudiar a la universitat, expulsar de les seves aules a tots els que no siguem de famílies adinerades. Però no ho consentirem. Tots junts, des de totes les facultats i instituts, li donarem una lliçó a Wert, un ministre desacreditat i embogit. Anem a derrotar el seu decret 3+2, amb el qual pretén privatitzar completament la universitat pública, per a que només tinguin un títol universitari els que puguin cursar dos anys de màster, gastant-se milers d'euros que engreixaran els beneficis dels empresaris de les universitats privades.
El nou decret de Wert pretén expulsar de la Universitat als fills dels treballadors... I CiU ho recolza amb entusiasme!!

divendres, 13 de febrer del 2015

Recaudació d'activitats solidàries

Durant el primer trimestre hi ha els següents ingressos :

Cursa solidaria:  1068,50
Berenar                  303,40

Moltes gràcies.
Entre tots feim munt

dimecres, 4 de febrer del 2015

L'art de la caricatura

Tal vegada els coneixeu. Son caricatures de gent famosa realitzades per el nostre company David Rodríguez Magraner. Cada setmana apareixen a L'Ultima Hora per acompanyar qualque entrevista. També fa il.lustracions.






diumenge, 1 de febrer del 2015

COMENIUS


La setmana que ve participarem alguns alumnes i professors de l'Institut en una nova reunió/trobada/treball del projecte comenius  2013-2015 .

El trema d'aquest grup de traball versa sobre el Matrimoni i hi participen centres de França, Bèlgica, Alemanya, Espanya ( nosaltres) i Itàlia.

Aquí trobareu les fotos de la trobada que es durà a termes a Charleroi ( Bèlgica) del 8 al 13 de febrer.

mentre tant aquí teniu les imatges i resums de les anteriors trobades d'aquest grup Europeu de treball.

BLOG COMENIUS